EUROPAfest 2017 lansează Bucharest International Jazz Competition

S-a dat startul înscrierilor pentru Bucharest International Jazz Competition! Dacă sunteți muzicieni dornici de afirmare și iubiți jazz-ul, vă puteți înscrie până pe 10 februarie 2017.

A 11-a ediție a Bucharest International Jazz Competition, desfășurată în perioada 13 – 20 mai 2017, estedes chisă trupelor și vocaliștilor de orice naționalitate. Detalii despre regulament și modalitatea de înscriere găsiți aici. Sunt așteptate peste 20 de trupe de jazz din întreaga lume, iar valoarea totală a premiilor depășește 7000 euro.

Bucharest International Jazz Competition, cotat de BBC între primele trei concursuri de jazz din Europa, și-a câștigat locul între evenimentele de jazz sonore la nivel mondial, fiind apreciat deopotrivă de public, artiști și specialiști. Prezentând stiluri de jazz diferite, artiști ai noului val și proiecte muzicale din centrele de jazz emblematice ale lumii, evenimentul și-a construit o identitate puternică și în peisajul cultural autohton, aducând în sălile de concerte un număr ridicat de spectatori.

Sub sloganul It’s all about live quality music!, EUROPAfest este singurul festival din Europa care reunește patru genuri muzicale – jazz, blues, pop, clasic. București și Sibiu sunt orașele gazdă, publicul fiind răsfățat cu peste 300 de artiști din 40 de țări. Ediția 2017 se va desfășura între 11 și 20 mai 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.