Organic Christmas

Când porcăriile îşi întind miresmele peste oraş, Organic Days vă aşteaptă la târg de iarnă, aducându-şi darurile, harurile și iubirea față de natură. În zilele de 17 şi 18 decembrie 2016, la PointArt Hub (str. General Eremia Grigorescu, nr. 10) vă aşteaptă multe bunătăţi şi lucruri frumoase.

Organic Christmas a pus la cale un colţ al Hranei conştiente, unde vor găti Ştefan Niţă ( raw vegan chef ) și Ioana East of Kitchen. Pentru cei slăbiţi şi fără energie pentru alergătura de sărbătoare, un Green Vitamin Bar creat de Ioana Lazar și Dionisie vine la fix. Iar pentru cei îndrăgostiţi de ceai, tocmai de la Cluj vin experții în arta ceaiului de la Demmers Teehaus Romania. Cine ştie şi găteşte, cine nu învaţă. Iar la Organic Christmas puteţi afla tainele gătitului la Atelierele de Gătit cu Anna Ghica și Foodfairy.

N-ar fi târgul târg fără târg. Produse ecologice și obiecte fine, create cu talent de designeri și de artizani locali vă aşteaptă cu drag. Cadouri făcute din lână , lemn, metal sau ceramică , cosmetice 100% naturale, pâine de casă, dulciuri sănătoase, plante și coronițe de Crăciun și câte și mai câte veți descoperi în târg. Printre expozanți vor fi Atinge Organic, Cool Wool, Brutaria MamaPan Pâine cu maia, Văzduh, Made in Roșia Montană.

În zona de relaxare şi vindecare vor fi concerte, meditaţie şi clase de yoga în scop caritabil, proiecţii de film şi sesiuni de terapii complementare.

Organic Christmas va fi deschis între orele 10:00 şi 21:00. Intrarea este liberă. Don’t panic, it’s organic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.