Sighişoara Blues Festival 2017

Veste bună anul are. A 12-a ediţie a Festivalului Internaţional de Blues de la Sighişoara va avea loc în zilele de 31 martie şi 1 aprilie 2017, în sala de spectacole Mihai Eminescu.

Aşa cum v-a obişnuit de la ediţiile anterioare, Berti Barbera va prezenta cele două seri de concerte. Muzică bună, invitaţi din străinătate, atmosfera unică a blues-ului şi farmecul aparte al Sighişoarei sunt doar câteva motive pentru a vă organiza deja o vacanţă. În fiecare seară vor fi câte două concerte, a 80 de minute fiecare, iar în pauza dintre concerte şi înainte de ele vă puteţi întâlni cu artiştii pentru sesiuni de autografe şi poveşti.

În programul serii de vineri, 31 martie 2017, sunt Steven De bruyn & The Rhythm Junks (BE) şi Mississippi Heat (USA), iar seara de sâmbătă, 1 aprilie 2017, va găzdui concertele lui Alvin Youngblood Hart (USA) şi cel al lui Danielle Nicole Band (USA). Mai multe detalii despre artişti şi eveniment puteţi găsi pe pagina festivalului.

Biletele costă 100 lei pentru seara de vineri şi 120 lei pentru seara de sâmbătă şi se pot cumpăra de la recepția Fronius Residence, telefonic la +40265 779 173 sau la email contact[at]fronius-residence[.]ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.