Stil pentru yoga

Antrenorii de yoga lucrează și asupra corpului și a mușchilor, dar și asupra minții, îndrumând către un corp tonifiat și flexibil, dar și către meditație, relaxare. Yoga împacă și trupul și spiritul, iubește natura și aduce liniște. De aceea, hainele purtate la orele de yoga diferă de bagajul obișnuit de sală.

În primul rând, pentru yoga nu sunt necesare încălțările. Acest tip de antrenament se practică desculț sau cel mult în șosete. Este un antrenament lent, care nu va produce foarte multă transpirație, așa că nu aveți nevoie de hainele sintetice cu aerisire sau uscare rapidă. În plus, pentru că yoga aduce pace și armonie, vă recomand haine din materiale naturale, cu un impact mai mic asupra mediului. Bumbac, in, lână sunt materialele cele mai potrivite. În studiourile în care se țin și clase de yoga, dar și alte tipuri de antrenamente, aerul condiționat este la el acasă, așa că cel mai potrivit ar fi să aveți și o bluză cu mânecă lungă. Yoga presupune menținerea unor poziții fixe pentru o perioadă de timp mai lungă și nu este plăcut să vă fie frig.

De asemenea, yoga nu necesită haine strâmte, supraelastice. Exercițiile de relaxare vor fi ajutate de haine comode, pe lângă corp. Un motiv în plus să alegeți materiale naturale, plăcute la atingere. Lâna este un produs minune în acest domeniu. Țesătura subțire de lână este preferată pentru confortul oferit, ținând de cald exact cât trebuie, lăsând pielea să respire. Hainele de drumeție sunt de multe ori făcute din combinație de lână cu bumbac. Lâna este și foarte ușoară.

Pentru ca atmosfera să fie completă alegeți haine colorate, care să vă bucure și ochiul. Puteți folosi tricouri obișnuite, bluze și pantaloni cu croială lejeră, pe care le aveți deja în dulap. Pentru yoga nu este necesar să faceți cumpărături costisitoare. Astfel, experiența unei clase de yoga vă va încărca bateriile pentru o zi sau chiar pentru o săptămână și veți aștepta cu drag următoarea oră.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.