Tarja Turunen revine în România

Tarja Turunen va susține anul acesta două concerte în România, la Timișoara și București. Promovând ultimul său album, The Shadow Self, Tarja Turunen aduce pe scenă același stil inconfundabil, vocea de soprană și multe compoziții noi.

Albumul The Shadow Self a fost lansat în august 2016 și este cel de-al patrulea album solo al Tarjei. După despărțirea de trupa Nightwish, în 2005, artista a construit o carieră solistică impresionantă. Vocea de soprană care acoperă trei octave, compozițiile sale cu influențele rock, metal, dar și de muzică clasică, fac din Tarja Turunen un artist complet și complex. Ultimul său album aduce în plus colaborări cu Toni Turunen, fratele Tarjei, dar și cu artistele Alissa White Gluz și Sharon DelAdel.

La Timișoara, concertul Tarjei Turunen va avea loc pe 2 februarie 2017, la Filarmonica Banatul, începând cu ora 20:00. Biletele costă între 150 lei și 390 lei și pot fi cumpărate din rețeaua Eventim.

La București, Tarja va ajunge pe 3 februarie 2017, pe scena Sălii Palatului, începând tot cu ora 20:00. Biletele costă între 95 lei și 265 lei și pot fi, de asemenea, cumpărate din rețeaua Eventim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.