Bucharest Film Awards

Festivalul de film Bucharest Film Awards va avea loc între 27 şi 29 ianuarie 2017, la Unteatru şi Simbio , în Bucureşti. Prima ediţie a festivalului promite să aducă publicului bucureştean filme de scurtmetraj şi lungmetraj, de prin lume adunate şi grupate în trei categorii, însumând 18 premii. Motto-ul festivalului este For Films in Charge of Change.

Bucharest Film Awards va avea două ediţii pe an, una iarna şi una vara, şi va însemna un loc de adunare pentru cineaşti consacraţi şi debutanţi, pentru profesionişti şi entuziaşti. Arta va fi la înălţime, iar contactul cu publicul va îmbogăţi experienţa cineştilor. Filmele înscrise au fost apreciate de un juriu de specialitate, care a căutat creativitate, talent, idei puternice, calitate şi atenţie la detalii, indiferent de experienţa şi bugetul producătorilor. Anul acesta veţi putea urmări 37 de filme. În plus, pasionaţii de film vor fi răsfăţaţi cu un workshop de Scenaristică, susținut de Tudor Voican, și cu un workshop de muzică de film coordonat de ScoreKraft.

Programul complet al primei ediţii este disponibil aici.

Filmele şi evenimentele vor începe de la ora 19:00 (sâmbătă, 28 ianuarie 2017, vor începe de la ora 15:00), iar intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.