Zilele evoluției

Dacă sunteți curioși cum a evoluat lumea de-a lungul timpului și dacă doriți să ascultați părerile unor specialiști din diferite domenii asupra geneticii, vaccinurilor și teoriei evoluției, Asociația Secular-Umanistă din România vă invită între 10 și 12 februarie 2017 la Zilele Evoluției.

Întâlnirile din cadrul Zilelor Evoluției vă propun următoarele subiecte:

  • vineri, 10 februarie 2017, orele 17:00 – 19:00, Ce sunt și cum funcționează vaccinurile? Importanța vaccinării – riscuri și beneficii
    Invitați vor fi Ovidiu Covaciu – Președinte, Societatea Raționalistă Română și Gindrovel Dumitra – Medic de Familie, Coordonator al grupului de Vaccinologie din cadrul Societății Naționale de Medicină de Familie.
  • Sâmbătă, 11 februarie 2017, orele 17:00 – 19:00, Cât de mare este influența genelor în viața noastră? Poate stilul nostru de viață să modifice ADN-ul?
    Invitată va fi Prof. dr. Natalia Cucu, profesor de Biochimie și Epigenetică la Universitatea Bucureşti, Departamentul de Genetică, Laboratorul de Epigenetică.
  • Duminică, 12 februarie 2017, orele 17:00-19:00, Cum a schimbat lumea teoria evoluției? De la formarea Terrei până la teoria lui Darwin și mai departe.
    Invitați vor fi Dr. Florin Stanciu – genetician la Institutul Național de Criminalistică și conf. Dr. Mihai Popa – paleobotanist, Facultatea de Geologie și Geofizică, Universitatea din București.

Evenimentul este găzduit de Librăria Humanitas de la Cișmigiu. Intrarea este liberă, dar este necesară înscrierea aici pentru ziua întâi, aici pentru ziua a doua și aici pentru ziua a treia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.