ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

SlanăFest 2017

Vă recomandăm să mâncați sănătos și cu măsură. Să vă bazați pe salate, mâncare gătită de voi, ingrediente naturale. Știm prea bine, consumul excesiv de sare, zahăr și grăsimi dăunează grav sănătății. Acestea fiind spuse, SlanăFest vă așteaptă între 17 și 19 februarie 2017, la Cluj.

SlanăFest este organizat din 2010 de Breasla Meșteșugarilor din Transilvania, în luna februarie. Este sezonul cel mai potrivit pentru slănină, maturarea și afumarea atingând perfecțiunea. Ediția de anul acesta este găzduită de Expo Transilvania și cuprinde un târg cu produse tradiționale de carmangerie și un concurs al slăninelor, cârnaților și mezelurilor de casă.

De ce vi-l recomandăm? Pentru că este autentic, natural, cu produse fabricate tradițional, fără conservanți și aditivi alimentari. Pentru că dacă este să mâncați carne, mai bine o mâncați din producție locală ajutând comunitatea și scăzând costurile de transport. Pentru că măsura este regină în toate și o delicatesă slăninoasă nu este cel mai rău lucru pe care l-ați putea mânca, mai ales pe timp de iarnă.

Târgul se va deschide la ora 10:00, pentru un mizilic.

Clujproduse traditionalerecomandareSlanaFesttarg

Monica Radulescu • 09/02/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.