ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Half is free, ediție de februarie

Half is free este o ocazie de a cotrobăi, pipăi și găsi inspirație printre colecțiile unor designeri de pe meleaguri mioritice. Pe cei mai mulți îi găsiți altfel doar virtual și experiența de la Half is free devine cu atât mai prețioasă. În plus, reducerea de 50% nu este de neglijat.

Half is free este o zi de târg cu haine, accesorii, bijuterii, încălțăminte și cosmetice, găzduită de The Ark (str. Uranus, nr. 150) pe 25 februarie 2017. Pentru că firmele prezente se bucură de design și creativitate, evenimentul a devenit rapid unul foarte popular, așa că cel mai probabil veți găsi aglomerație și cozi la cabinele de probă. Nici parcarea nu este o bagatelă, locația fiind în apropierea pieței de flori, un cartier pitoresc, colorat și foarte aglomerat într-o zi de weekend. Dar experiența merită pentru că atmosfera este plină de energie, hainele sunt altfel decât cele din mall și obiectele cu poveste sunt la tot pasul.

half is free old

Organizat de Andreea Esca, târgul se bucură de obicei de prezența emisiunii La Radio prezentată de aceasta la Europa FM.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă.

designfemininHalf is freemodarecomandarestiltarg

Monica Radulescu • 18/02/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.