EUROPAfest 2017 selectează voluntari: ”Inspirăm oameni, creăm experințe”

“Dacă iubești muzica, ai timp liber, ești o persoană responsabilă și îți dorești să înveți din tainele organizării unui eveniment, EUROPAfest 2017 este locul ideal pentru tine !”

Anul acesta festivalul de jazz, blues, pop şi muzică clasică EUROPAfest va avea loc între 11 şi 22 mai 2017 la Bucureşti şi Sibiu. Dacă îţi doreşti să faci voluntariat şi să intri în culisele festivalului, te poţi înscrie până pe 17 martie 2017. Printre condiţiile necesare se numără cunoaşterea unei limbi străine (engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, rusă, chineză etc.), disponibilitate între 3 şi 21 mai 2017 şi, bineînţeles, spirit de echipă şi seriozitate. Programul de voluntariat presupune prezenţă obligatorie la întâlnirile de pregătire ( trei în luna martie şi patru în luna aprilie) şi în perioada efectivă de voluntariat ( 3 – 10 mai 2017 part-time, 11 – 21 mai 2017 full-time). Pentru studenţi se eliberează adeverinţă pentru practică. Programul de voluntariat începe din 18 martie 2017. Mai multe detalii găseşti pe site-ul organizatorilor.

Festivalul EUROPAfest prezintă anual peste 30 de concerte de excepție cu artiști din Europa, dar și invitați speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 de muzicieni evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei și la Sibiu, săli de concert tradiționale, dar și spații neconvenționale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzica unei întregi lumi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.