ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Bounty Fair, în dar de Ziua Femeii

O nouă ediție a târgului de handmade Bounty Fair vă așteaptă pe 4 și 5 martie 2017, la Casa Universitarilor din București. Sărbătorind Ziua Femeii, târgul a adunat 60 de artişti romȃni cu mii de creații lucrate manual, cu design propriu, și cu ateliere numai bune de migălit lucruri personalizate și pline de drag.

Nu vor lipsi de la Bounty Fair atelierele pentru cei mici, zece la număr, și atelierele de personalizat cadouri pentru a vă putea lăsa amprenta asupra cadourilor dăruite. Vă vor susține inspirația artiștii și artizanii prezenți la târg. Ediția aceasta este gândită pentru a veni în sprijinul celor care doresc cadouri pentru partea feminină a vieții lor.

Scopul evenimentului este de a populariza creativitarea şi talentul romȃnesc, de a informa oamenii despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii si pentru cei dornici să participe la ateliere. , spun organizatorii.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 19:00. Prețul unui bilet de intrare este 8 lei.

atelierBounty FairCasa Universitarilordesignfemininhandmaderecomandarestiltarg

Monica Radulescu • 27/02/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.