ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Sărbătorind feminitatea cu “Povești care pot schimba lumea”

Campania “Povești care pot schimba lumea”, inițiată de Editura ALL, a ajuns la final. Inspirată de eroina romanului În umbra eșafodului, de Carol Birch, campania a fost dedicată tuturor femeilor dornice să-și împărtășească experiențele și emoțiile în scris.

Campania lansată de Editura ALL s-a desfășurat în perioada noiembrie 2016 – martie 2017. În această perioadă, editura a primit sute de texte de la cititoare care au răspuns provocării la introspecție și sinceritate. Jurizarea textelor a revenit echipei formate din editori-coordonatori, redactori și specialiști în comunicare din cadrul Editurii ALL. Textele selectate au fost publicate într-o ediție specială a ziarului de campanie Women`s Journal.

Editura ALL vă invită joi, 16 martie 2017, ora 19:00, la ceainăria din incinta Librăriei Cărturești Verona din București, pentru un eveniment special: invitați cu povești la feminin, lansarea noii ediții Women`s Journal, premierea câștigătoarelor concursului, surprize dulci și primăvăratice. Invitați sunt Roxana Dumitrache, activistă feministă, Vania Limban, moașă, Alina Vîlcan, jurnalistă revista Glamour și Andrei Crăciun, jurnalist.

Intrarea este liberă.

CarturestiEditura ALLevenimentefemininpovesterecomandare

Monica Radulescu • 10/03/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.