BIEFF 2017

A șaptea ediție a Festivalului Internațional de Film Experimentat BIEFF va avea loc între 28 martie și 2 aprilie 2017, la Cinema Elvira Popescu și Cinema Muzeul Țăranului.

BIEFF 2017 prezintă în premieră românească cele mai inovatoare experimente cinematografice ale ultimului an, cu o atenție specială asupra lucrărilor semnate de artiști vizuali proeminenți, ce expun de obicei în muzee și galerii de artă și doar rareori în săli de cinema., spun organizatorii. Ediția de anul aceste se află sub semnul salutului antic al civilizației Maya IN LAK’ECH ALA K’IN, care se traduce prin „Tu ești un alt eu”, și își propune să aducă în prim plan empatia.

În cadrul festivalului veți fi martorii celor mai îndrăznețe tendințe în cinematografie și artă video, veți lua parte la o competiție internațională de scurtmetraje cu cinci secțiuni: The Politics of the Body, Searching for Transcendence, You Are Another Me, The Alchemy of the Frame, Cutting the Cord, veți putea viziona filme și scurtmetraje premiate la competițiile internaționale, veți putea lua parte la seminarii și discuții cinematografice.

Programul complet al evenimentelor este disponibil aici. Biletele pentru proiecțiile aduse de festival pot fi cumpărate on-line de pe eventbook.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.