ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Yoga Day

Dacă nu ai încercat niciodată yoga, dar ești curios. Dacă ai încercat și ți s-a potrivit. Dacă ai timp și chef de o zi dedicată acestui sport pentru corp, minte și suflet, Yoga City te invită duminică, 7 mai 2017, la un eveniment special, Yoga Day.

O zi întreagă de clase de yoga de diferite tipuri cu antrenori pricepuți, sesiune de meditație, un seminar de alimentație și nutriție, gustări sănătoase, povești la ceai și cafea este oferta Yoga Day. Găzduit de Studio 82 (str. Popa Nan, nr. 82, București), evenimentul va începe la ora 9:00 cu o sesiune de hatha yoga, urmată de o sesiune de meditație ciclică, un seminar de alimentație, o sesiune de satyananda yoga, una de vinyasa yoga și una de ashtanga yoga. Ziua se va încheia la ora 18:00.

Participarea la eveniment presupune înscriere la una sau mai multe din sesiunile disponibile. Înscrierea se face aici. Prețul unei sesiuni de yoga este 50 lei, mai puțin ashtanga yoga care costă 90 lei. Seminarul de alimentație este gratuit dacă participați la o sesiune de yoga, altfel costă 50 lei. Veți primi saltea, acces la vestiar, sucuri naturale, mic dejun și gustări sănătoase pentru prânz.

Namaste!

alimentatieevenimenterecomandaresanatateyogaYoga Day

Monica Radulescu • 29/04/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.