ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Race For The Cure Romania

Race For The Cure este un eveniment dedicat femeilor care au învins în lupta cu cancerul de sân. Este, în acelaşi timp, şi cea mai mare strângere de fonduri din lume. Desfăşurat sub forma unei curse de alergare, evenimentul a adunat de-a lungul timpului peste 1,6 milioane de participanţi în peste 150 de curse.

Race For The Cure Romania – Happy Run este organizat pentru a treia oară de Fundaţia Renaşterea şi va avea loc pe 10 iunie 2017 în parcul Herăstrău din capitală. Întâlnirea se dă la intrarea Charles de Gaulle la ora 8:00! Puteţi să vă înscrieţi la una din următoarele categorii:

  • Alergare 1 km pentru copii cu vârsta între 5 şi 10 ani
  • Alergare 1 km pentru copii cu vârsta între 10 şi 14 ani
  • Alergare 5 km
  • Fitness walk 5 km – pentru toate vârstele
  • Fun Walk 1 km – o plimbare lejeră pentru toată lumea

Taxa de înscriere este 50 lei pentru adulţi, 25 lei pentru copii cu vârsta între 14 şi 18 ani şi 10 lei pentru copii cu vârsta mai mică de 14 ani. Fondurile colectate vor fi folosite pentru programe de prevenire a cancerului de sân. În schimbul ei, pe lângă o faptă bună, veţi primi un tricou, o medalie şi şansa de a alerga pentru o viaţă plină de sănătate şi bucurie. Veţi fi pregătiţi de alergare de un antrenor World Class România şi veţi fi hidrataţi pe traseu.

Evenimentul include tot felul de jocuri, surprize, programe pentru cei mici şi se va încheia cu un concert susţinut de Holograf.

alergareevenimenteHerastrauRace For The Curesanatatesport

Monica Radulescu • 03/06/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.