Mişcarea face bine

Cum ar fi viaţa fără mişcare? Suntem făcuţi pentru mişcarea şi mişcarea e făcută pentru noi! O viaţă sănătoasă şi veselă nu-ţi fură timp, ţi-l dă şi ţi-l dă multiplicat!

Dolce Sport împreună cu SmartAtletic şi GetFit vă aşteaptă la a şaptea ediţie a evenimentului Cea mai mare oră de sport, parte a campaniei Mişcarea face bine. Împreună au pus la cale o serie de demonstraţii din diferite sporturi. Astfel, din paleta de culori a sportului, veţi putea alege una pe plac, pe măsura puterilor şi, mai ales, una să vă lumineze şi să vă elibereze!

Cea mai mare ora de sport va avea loc sâmbătă, 17 iunie 2017, în București, parcul Tineretului (intrarea dinspre Şinca) între orele 9.00 – 21.00.

Clasele de fitness se vor desfăşura timp de 12 ore. Instructori renumiţi, din România şi de peste hotare, vă vor îndruma, vă vor învăţa mişcările de bază şi vă vor pune intens la treabă! Gustaţi câte un pic din arta mişcării şi delectaţi-vă cu programul complet.

În plus, puteţi participa la cea mai mare ştafetă de alergare pe 100m în 12 ore. Anul trecut ştafeta a stabilit un record mondial şi este timpul să fie doborât.

Participarea la toate activităţile este gratuită.

Orice stimulent e medicament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.