Mișcarea face bine și la Brașov

Cum ar fi viaţa fără mişcare? Suntem făcuţi pentru mişcarea şi mişcarea e făcută pentru noi! O viaţă sănătoasă şi veselă nu-ţi fură timp, ţi-l dă şi ţi-l dă multiplicat!

A şaptea ediţie a evenimentului Cea mai mare oră de sport, parte a campaniei Mişcarea face bine, ajunge la Brașov. Pe 8 iulie 2017, între orele 9.00 – 21.00 , Piața Sfatului va fi locul unei serii de demonstraţii din diferite sporturi. Astfel, din paleta de culori a sportului, veţi putea alege una pe plac, pe măsura puterilor şi, mai ales, una să vă lumineze şi să vă elibereze!

Clasele de fitness se vor desfăşura timp de 12 ore. Instructori renumiţi, din România şi de peste hotare, vă vor îndruma, vă vor învăţa mişcările de bază şi vă vor pune intens la treabă! În plus, zone de football shooting gate, tenis de masă, testări medicale și crosul caritabil UPDownRun. Vă puteți înscrie la cursa de 4 km sau la cea de 7 km. Pentru fiecare participant la cros, se vor dona 4 euro pentru bolnavii în stadii terminale aflați în grija HOSPICE Casa Speranței.

Participarea la toate activităţile este gratuită.

Orice stimulent e medicament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.