Marele picnic ShortsUP

Grădina Botanică găzduiește a patra ediție a picnicului ShortsUP în zilele de 29 și 30 iulie 2017. Filmele scurte gustate la firul ierbii vin să readucă aerul proaspăt într-o capitală sufocată și sufocantă.

Cele două seri de vară vor fi animate de povești din zilele noastre, surprinse concentrat în filme scurte. Sunt adunate din toate colțurile lumii și vorbesc liber despre libertate. Vă puteți face o idee despre selecția de filme aici.

Apoi, lângă filme merg foarte bine niște jazz, instalații, concursuri, tururi ghidate prin Grădina Botanică, ateliere pentru copii, gustărele la iarbă verde. Veniți pregătiți cu pături și echipament de picnic, de-ale gurii găsiți la fața locului.

Biletele pot fi cumpărate on-line prin Eventbook și Eventim. Un bilet costă 25 lei, iar un abonament 40 lei. În limita locurilor disponibile, puteți cumpăra bilete și la fața locului (30 lei un bilet, 50 lei un abonament).

Există o singură rugăminte din parte organizatorilor și gazdelor, să respectați zona de picnic și să nu afectați în nici un fel zonele protejate ale Grădinii Botanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.