Festivalul „Sighișoara Medievală”

Dacă aveți drum prin Sighișoara între 28 și 30 iulie 2017, să știți că ați nimerit perfect. A XXIV-a ediție a festivalului “Sighișoara Medievală” vă așteaptă cu brațele deschise.

Cavaleri și domnițe, legende și turniruri, teatru și muzică medievală, artiști ambulanți și multă veselie, acestea sunt punctele forte ale festivalului de la Sighișoara. Tema ediției 2017 este Taina curierului secret, bazată pe legenda “Angelina sau turcii în fața Sighișoarei”. Pe durata festivalului veți avea ocazia să descoperiți legenda căutând indicii și descoperind mistere. Un bal mascat va închide festivalul.

Programul festivalului va include spectacole de teatru, teatru muzical, teatru de păpuși, teatru intinerant, teatru de umbre, concerte de muzică medievală și folk, teatru stradal, animație stradală, ateliere de dans medieval și de meșteșuguri, tabere de cavaleri, stegari, tras cu arcul, mânuire de arme specifice epocii, expoziții de artefacte și conferințe pe tema Evului mediu românesc. Detalii despre program găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.