Ideo Ideis 2017

A 12-a ediție a Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis vă așteaptă la Alexandria între 7 și 13 august 2017. O manifestare tânără, dar plină de entuziasm și dragoste de teatru, trezește orașul la viață.

Ideo Ideis înseamnă mult. Spectacole de teatru puse în scenă de trupe de liceeni, dar și spectacole de teatru profesionist, proiecții de film, reprezentații stradale, ateliere, concerte și, bineînțeles, seara povestitorilor. Pentru cei tineri este o ocazie de a ieși în lume. Pentru ceilalți este o ocazie de a se bucura de energia și tinerețea lor. Programul complet al manifestărilor este disponibil aici.

Tema Ideo Ideis 2017 este “Pe tine cine te minte?”. Conform statisticilor, 96% dintre adolescenți se uită zilnic la televizor, 88% folosesc Internetul în fiecare zi și doar 16% nu au cont de social media. Ce informații primesc ei din aceste surse? Cât de educative sunt? Campania “Pe tine cine te minte?” își propune să ajute adolescenți să conștientizeze importanța spiritului critic și a autonomiei în gândire.

La manifestările din festival intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Doar la spectacolele de teatru profesionist biletul costă 10 lei. Dacă sunteți din București, transportul până la Alexandria este gratuit, printr-o cursă cu un microbuz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.