ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Transfier

Nebunesc, frumos, la înălţime!

Pe 9 septembrie 2017 se dă startul celei mai provocatoare competiţii, TRANSFIER!
Inoti in lacul Vidraru, pedalezi pe un traseu spectaculos, alergi de-a lungul lacului Vidraru, urci trepte şi te transformi în Prometheu!

Proba „Half Ironman”:

Traseul de înot are o lungime de 1900 m, cu intrare/ieşire în zona Valea cu Peşti. Startul se va lua din apă. Costumul de neopren este recomandat, indiferent de temperatura apei.

Traseul de bicicletă începe cu o porţiune de plat de aproximativ 25 de km. Următorii 20 km sînt o provocare adevărată, cu o căţărare continuă de peste 1400 metri, apoi urmează coborârea de 45 de km. În total sînt 1600m+ diferenţă de nivel pentru cei 90 km de pedalat.

Traseul de alergare măsoară 21 km, fără diferenţe de nivel notabile. Traseul pleacă din zona de tranziţie spre Bâlea Lac, pe o distanţă de 6 km, apoi alergarea se continuă până la barajul Vidraru, de-a lungul lacului, iar pentru FINISH urci 390 de trepte până la statuia Prometheu, “Omul de Fier”.

Proba „Olimpic”:

Traseul de înot are o lungime de 1500 m, cu intrare/ieşire în zona Valea cu Peşti. Startul se va lua din apa. Costumul de neopren este recomandat, indiferent de temperatura apei.

Traseul de bicicletă pleacă din zona Valea cu Peşti (borna cu km 46) către Bâlea, pe Transfăgărăşan. Primii 20 km se fac în jurul lacului, fără diferenţe de nivel notabile, dar cu piesaje de excepţie. Se întoarce şi se revine pe acelaşi traseu de 20 km, până în zona de tranziţie.

Traseul de alergare măsoară 10 km, în jurul lacului Vidraru, fără diferenţe de nivel notabile. ASCENSIUNEA FINALĂ: 200 trepte de urcat, până la platoul de unde începe ultima scară de urcat statuia Prometheu.

KoT – King of Transfăgărăşan: 

Dacă vrei totuşi să te bucuri de Transfăgărăşanul fără maşini până la Bâlea, de la ora 08.30 se dă startul în competiţia ciclistă.

ÎNSCRIEȚI-VĂ şi faceţi cunoştinţă cu Omul de Fier!

alergareciclismhalf IronmaninotKOTNo Stresssanatatesporttriatlon

Roxana Vatrici • 22/08/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.