Târguri de toamnă

Se coc recoltele. Vine toamna. Bucureștiul se umple de târgoveți, veniți care mai de care cu bunătăți de sezon. În zi de sărbătoare, sunteți poftiți să alegeți, degustați și puneți pe masă produse tradiționale românești.

La Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”, între 8 și 10 septembrie 2017, târgul se desfășoară fără opreliști. Atmosfera de altădată este readusă la viață de demonstrații meșteșugărești, momente artistice, expoziții și negustorie. Târgul va fi deschis între orele 9:00 și 19:00.

rural fest 2017Tot între 8 și 10 septembrie 2017, la Verde Stop Arena se desfășoară Rural Fest 2017. Dedicat satului românesc, evenimentul vă propune o întâlnire cu producători de fructe și legume, produse lactate și mezeluri, mâncăruri tradiționale și obiecte de artizanat. Biletele se pot cumpăra și on-line, prin iabilet.ro, și costă 10 lei.

Forumul Tradițiilor Creative este propunerea Muzeului Național al Țăranului pentru perioada 6 – 10 septembrie 2017. Aflat la prima ediție, evenimentul își propune să promoveze moștenirea culturală românească. Veți fi așteptați cu târg tradițional, ateliere și dezbateri. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.