ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

BikeFest

Parcul Izvor din capitală vă așteaptă în zilele de 2 și 3 septembrie 2017 la o nouă ediție BikeFest. Mai dinamic și mai aventuros de la an la an, festivalul este dedicat iubitorilor de biciclete și biciclit. Dar mai mult decât celor care folosesc și iubesc bicicletele, festivalul se adresează celor care ar putea să le folosească, dând astfel o nouă față orașului.

Ediția de anul acesta v-a pregătit două curse contra cronometru. Este vorba de Urban Race MTB și Urban Race ROAD. Înscrierile sunt gratuite la ambele curse și se pot face aici. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate! Startul se va da la ora 9:00, să fiți punctuali.

Pentru cei cărora nu le pasă de cronometru, World Class Romania a pregătit World Class Schwinn Cycling Marathon. Evenimentul va avea loc duminică, 3 septembrie 2017. Puteți participa gratuit la șase clase de Cycling. Înscrierile se fac aici.

Multe alte surprize vă așteaptă la BikeFest. Demonstrații, expoziții, concursuri de viteză, concursuri dedicate cuplurilor și familiilor, întâlniri și discuții cu alți pasionați de biciclete. O atmosferă senină, relaxată și un concert al celor de la The Motans (sâmbătă, 2 septembrie 2017, începând cu ora 22:00).

Ia-ți gașca și hai la BikeFest! Uite programul complet:

program bikefest

bicicleteBikeFestparcul IzvorrecomandaresportUrban RaceWorld Class Romania

Monica Radulescu • 28/08/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *