ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

PLAI Festival 2017

A 12-a ediţie a PLAI Festival vă aşteaptă între 8 şi 10 septembrie 2017 la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara. O comunitate de voluntari implicaţi în acţiuni civice pozitive au pus la cale un festival multicultural, educaţional şi de bun gust.

Festivalul PLAI trece printr-o reconversie majoră pentru a-şi continua dezvoltarea şi a provoca modul de gândire tradiţional, pentru a prezenta arta şi culturi care nu sunt accesibile prin festivalurile comerciale. Asteptaţi-vă la muzică şi sunete pe care nu le-aţi mai auzit, instalaţii artistice pe care nu le-aţi mai văzut şi experienţe pe care trebuie să le trăiți., spun organizatorii.

Ediţia de anul acesta vă aşteaptă cu ateliere creative (bijuterii handmade, origami, pictură pe frunze şi pietre, confecţionat ştampile, pictură pe ghivece, confecţionat măşti), dar şi concerte, reprezentaţii de teatru, demonstraţii ale Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură Timişoara, vizite ghidate ale muzeului şi de-ale gurii cu iz tradiţional. Programul festivalului este disponibil aici.

Biletele se pot fi cumpărate on-line prin plai.ro, la intrarea în muzeu sau librăriile Cărtureşti, Orange Shop şi Vodafone Store, şi de la Ambasada (în Timişoara).

atelierfestivalmuzeuMuzeul Satului BanateanPLAI Festivalproduse traditionalerecomandareTimisoara

Monica Radulescu • 06/09/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *