Crosul Pădurii 2017

„Aleargă, zâmbeşte şi împădureşte!”

Asociația Pădurea Copiilor vă aşteaptă cu voie bună la o nouă ediţie a Crosului Pădurii. Și pentru că avem nevoie de multă pădure, Crosul Pădurii va avea loc în zilele de 30 septembrie și 1 octombrie 2017 la Ploiești și în zilele de 7 și 8 octombrie 2017 la București.

A noua ediție a Crosului Pădurii vă propune câteva noutăți. Pentru că de natură se bucură și cei care aleargă și cei care îi susțin, anul acesta vine nu doar cu probe de alergare, ci și cu probe de relaxare. Astfel, pe lângă deja cunoscutele probe de alergare pentru adulți (5 km, 10 km și 15 km), puteți opta și pentru Proba de familie (1 km), probele pentru copii (4-7 ani și 8-13 ani) sau pentru probele de stat în iarbă (pentru începători și avansați). Probele pentru adulți sunt de anul acesta cronometrate.

Fie că eşti începător sau mai experimentat în ale alergării, participând la Crosul Pădurii susţii viaţa activă, sănătoasă şi împădurirea sudului ţării, prin proiectul Pădurea Copiilor. Toate taxele de participare vor fi folosite pentru a planta puieți.

Fiţi „Green” şi ÎNSCRIEȚI-VĂ aici pentru probele din București până pe 24 septembrie 2017 și aici pentru cele de la Ploiești până pe 27 septembrie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.