ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

ASTRA Film Festival

Toamna este bogată la Sibiu în festivaluri și manifestări culturale. De 24 de ani, ASTRA Film Festival este nelipsit din toamnele sibienilor. Un program impresionant ce cuprinde 100 de filme documentare va fi prezentat între 16 și 22 octombrie 2017 în cele șapte locații gazdă ale festivalului.

Cele 100 de filme sunt producții recente, selecționate din peste 2. 000 de filme documentare românești și străine. Temele în care s-au orânduit sunt Călătorii identitare, Contra curentului, România pe scurt, Focus Norvegia, În țara altuia, Europa din profil, Peisaje urbane sau Vestigii ale marilor iluzii. Sunt producții din peste 30 de țări care vorbesc despre realitățile noastre.

ASTRA Film Festival vă propune și un concurs de film documentar, împărțit în cinci secțiuni (Internațional, România, Europa Centrală și de Est, Student și Scurt-metraje) dedicat cineaștilor de pretutindeni. Festivalul nu se adresează doar publicului, ci și profesioniștilor în domeniul cinematografiei, cărora le propune întâlniri, dezbateri, prezentări, ateliere și multe noutăți din lumea filmului.

Biletele costă 25 lei și pot fi achiziționate on-line de pe eventbook.ro. Proiecților vor fi găzduite de Sala Thalia, Auditorium ULSB, Astra Film Cinema, Studio, Teatrul Gong, Librăria Habitus, Full-Dome. Programul complet este disponibil aici.

astra film festivaldocumentarfestivalfilmrecomandareSibiu

Monica Radulescu • 15/10/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.