Beneficii pentru companii și natură de la Asociația Pădurea Copiilor

Asociația Pădurea Copiilor reîncepe programele de reîmpăduriri dedicate companiilor sub egida „O echipă cu rădăcini sănătoase”. Campania de plantări va dura până la sfârșitul lunii noiembrie, zilele dedicate pentru voluntari fiind 4 și 11 noiembrie 2017.

V-ați săturat de teambuilding-urile plictisitoare, obositoare și lipsite de orice entuziasm? Alegeți un program în beneficiul naturii. Vă puteți implica în împădurirea zonelor din sudul țării alături de Asociația Pădurea Copiilor. În plus, companiile pot alege redirecționarea a 20% din impozitul pe profit către acțiuni de împădurire.

Până în prezent au fost înființate 58 de hectare de pădure. În 19 campanii de plantare, 390.000 de puieți au fost plantați cu ajutorul a 10.900 de voluntari și 2 utilaje de plantare prototip dezvoltate de INMA. Din cele 58 de hectare administrate de Asociația Pădurea Copiilor 21 de hectare de pădure au ajuns la stadiul de masiv, cu arbori de 7-8 metri înălțime, în comunele Dragoș-Vodăși Vilcelele, jud. Călărași.

„Ne propunem ca până în 2030, Pădurea Copiilor să ajungă în peste 100 de comunități din Regiunea Sud-Muntenia, 18% din total Regiune.Pentru noi, o pădure este și o misiune. De 10 ani oferim suport pentru naturăși oameni, de 10 ani împădurim și ajutăm comunitățile să înflorească prin proiecte de inovare socială. Până acum am readus pădurea pentru 6 comunități și 26.500 de oameni ale Munteniei: Ariceștii-Rahtivani, Cuza Vodă, Dragoș Vodă, Vâlcelele, Poroschia și Drăgănești Vlașca. Și nu ne oprim aici! Continuăm cu împăduriri în județul Ialomița la Bărbulești și Roșiori, dar si cu completarea pădurilor demarate deja și îngrijirea lor pânăajung la stadiul de masiv. Însă, nimic din toate acestea nu ar fi posibile fără parteneri responsabili, pe termen lung, care să ne sprijine eforturile.”, precizează Teodora Pălărie, președinta Asociației Pădurea Copiilor.

Pentru detalii și înscrieri, puteți contacta Asociația Pădurea Copiilor direct pe site sau prin email la adresa teodora.palarie[at]padureacopiilor[.]ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.