Noiembrie pentru cinefili – Festivalul Filmului Francez

Festivalul Filmului Francez sărbătorește anul acesta 21 de ani de existență. Și cum se poate sărbători mai bine decât printr-o ediție maraton, desfășurată între 9 și 19 noiembrie 2017 în nouă orașe din țară.

Publicul cinefil din București, Arad, Brașov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești și Timișoara este așteptat cu proiecții cinematografice care reflectă lumea în care trăim, problemele cu care ne confruntăm și bucuriile pe care le împărtășim. În cadrul secțiunii Competiție, șase filme de debut vor transmite emoția creatorilor lor. Nu va lipsi nici Săptămâna Cahiers du Cinema realizată în colaborare cu cea mai importantă revistă de cinema din Franța, care vă propune ca temă principală noțiunea de arhitectură în cinematografie. Secțiunea Panoramă aduce pe ecranele din România cele mai noi și apreciate producții cinematografice franceze.

În București, Festivalul Filmului Francez este găzduit de Cinema Elvire Popesco. Programul proiecțiilor este disponibil aici.

Biletele pot fi achiziționate de la casele de bilete ale sălilor de cinema cu o oră înaintea începerii proiecției, de la sediul Eventbook, din librăriile Humanitas, de la Librăria Kyralina și on-line de pe elvirepopesco.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.