ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Târguri de Crăciun cu inspirație și poveste

Mai țineți minte anii când Crăciunul se sărbătorea cu covrigi și cozonac, cu jucării și cadouri făcute manual, cu colinde și fără liste de dorințe? Când bucuria se datora faptului că Moșu’ nu v-a uitat, iar nu faptului că ați bifat cele 7 dorințe de pe listă? Când surpriza era surpriză, mâncarea gătită cu drag, pregătirile făcute din timp și fără nervi, casa curată și plină? Când totul era dragoste, iar nu bani? Încercați să vă amintiți și să dăruiți celor dragi gânduri bune și curate. Iar dacă nu găsiți timp și energie pentru a face cadourile chiar voi, căutați inspirație la târgurile de handmade și design românesc organizate în această perioadă. Alegeți materiale naturale, ambalaje simple și biodegradabile, să se bucure și planeta de sărbătoare. Iată oferta de târguri cu iz autentic din București.

Dichisar

În zilele de 9 și 10 decembrie 2017 sunteți așteptați la Dichisar, ediție de Crăciun. Găzduit de Impact Hub București (Splaiul Unirii 165, Piața Timpuri Noi, clădire 2, etaj 1), Dichisar aduce împreună 50 de creatori de frumos din România. Veți găsi cadouri pentru toate gusturile, povești și oameni dăruiți care lucrează cu drag și migală. Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 20:00, iar biletul de intrare costă 10 lei.

Art Fashion Fair

Dacă sunteți mai degrabă interesați de design vestimentar, alegeți Art Fashion Fair care va avea loc pe 16 și 17 decembrie 2017 la Beans&Dots (str. Brezoianu, nr. 23-25). Târgul promovează designeri români, creatori de haine, accesorii, obiecte de decor și produse organice. Va fi deschis între orele 11:00 și 20:00, iar biletul de intrare costă 10 lei.

NOËL

NOËL este tot un târg cu cadouri create de designeri români. Va fi găzduit de Casa Universitarilor în zilele de 9 și 10 decembrie 2017, între orele 11:00 și 20:00. Ediția de anul acesta va avea loc în mari multe locuri din țară și străinătate, hotărâtă să ducă vestea designerilor români cât mai departe. 80 de creatori de frumos vă așteaptă la NOËL cu degin vestimentar și de obiect, bijuterie contemporană, accesorii, decorațiuni și produse cosmetice naturale. În plus, prin intermediul târgului veți putea cunoaște și câteva inițiative sociale creative, ca Made in Roșia Montană, atelierul social Cosânzeana, Meșteshukar ButiQ. Prețul unui bilet de intrare este 10 lei.

Made in RO #10

A zecea ediție a târgului Made in RO vă așteaptă în zilele de 16 și 17 decembrie 2017 la Impact Hub București (Splaiul Unirii 165, Piața Timpuri Noi, clădire 2, etaj 1). Dedicat designului românesc, Made in RO vă propune piese ceramice, home & deco, jucării sau lămpi cool, bijuterii și accesorii. Târgul va fi deschis între orele 11:00 și 20:00, iar prețul unui bilet de intrare este 10 lei.

cadouridesignhandmaderecomandarestiltarg

Monica Radulescu • 03/12/2017


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.