ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Culoarea anului 2018, Ultra violet

Pantone Color Institute a ales culoarea anului 2018. Dincolo de modă, institutul încearcă să aleagă plecând de la nevoile societății, de la semnificația fiecărei culori și de la efectele ei benefice. Pentru anul care tocmai a început, Pantone Color Institute a considerat că avem nevoie de Ultra violet, o culoare puternică, plină de inspirație și inventivitate, o culoare care comunică o gândire vizionară.

Ultra violet este legat de misterele cosmosului, dar este asociat și unor practici spirituale, ca mindfulness. Culoarea este considerată enigmatică și chiar mistică, fiind îmbrățișată de artiști ca Jimi Hendrix, Prince și David Bowie.

From exploring new technologies and the greater galaxy, to artistic expression and spiritual reflection, intuitive Ultra Violet lights the way to what is yet to come., spune Leatrice Eiseman directorul executiv al Pantone Color Institute.

Ultra violet ne îndeamnă la o explorare calmă, inteligentă, asumată. Ne trimite în cele mai ascunse colțuri ale noastre și în cele mai vaste teritorii ale galaxiei. Ne învăluie și ne ridică pe nori de spiritualitate și meditație.

Foto: pantone.com

culoaredesignPantone Color Institutestil

Monica Radulescu • 19/01/2018


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.