Teatru radiofonic în culori

Teatrul radiofonic pentru copii era bucuria generației mele în diminețile de duminică. Actori plini de har ne luau cu ei în călătorii imaginare prin lumea basmelor și a lui Jules Verne. Teatrul radiofonic are un farmec aparte și acum, deși îl descoperim pe YouTube. Vorbim despre teatrul românesc, interpretat de actorii cei mai buni pe care îi știm. Este un teatru care ne face să râdem sau să plângem numai prin cuvânt și expresie. Iată că Teatrul Național Radiofonic revine cu un proiect realizat în parteneriat cu librăria Cărturești Verona, proiect numit „Teatru radiofonic în culori”. Piesele de teatru difuzate în acest proiect aparțin dramaturgiei românești contemporane.

Vineri, 2 martie 2018, copii, părinți și bunici sunteți așteptați în mansarda Cărturești Verona să ascultați piesa de teatru „Anotimpurile buclucașe”, de Sînziana Popescu. Copiii sunt invitați să deseneze personajele imaginate de scriitoare, așa cum au ajuns ele în lumea fiecăruia.

Evenimentul va începe la ora 17:00. Intrarea e liberă, iar înscrierile se fac la inscrieri[at]carturesti[.]net sau la 0732.003.051

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.