Stingem lumina de Ora Pământului!

O dată pe an, ne gândim să lăsăm Pământul să răsufle preț de o oră. Doar atât. În rest, ne este cumva dator cu toate bunătățile lumii, cu resurse, cu oxigen, cu peisaje superbe, cu flori colorate și animale vesele. Anul acesta, Ora Pământului este sâmbătă, 24 martie 2018, între 20:30 și 21:30.

Ora Pământului înseamnă o oră pe an în care stingi lumina, scoți din priză laptopul, închizi televizorul. Este o oră în care nu consumi energie, ba chiar încerci să o produci, mergând pe bicicletă, ieșind în parc, participând la evenimentele organizate cu această ocazie în orașul tău.

Ora Pământului este un eveniment organizat pentru prima dată de către WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007. De atunci, țări de pe toate continentele s-au aliat și au dat liber Pământului pentru o oră. S-au adunat peste 7.000 de orașe din mai mult de 180 de țări. După 10 ani de la lansarea evenimentului, deviza „Dăruiește naturii energia ta!” încă mai are nevoie de mulți adepți. Mai multe detalii despre cum poți da mai departe mesajul naturii găsiți aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.