ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

La Cluj, Half is free

Pe 24 martie 2018, târgul Half is free ajunge din nou la Cluj. Găzduit de Hotel Continental (str. Napoca, nr. 1), târgul este o ocazie de a descoperi designeri români și firme renumite, de a scotoci prin colecțiile lor de primăvară și de a profita de reducerea de 50%.

La Half is free găsiți haine, accesorii, decorațiuni, bijuterii, produse cosmetice. Patronat de Andreea Esca, târgul se bucură de o listă bogată de designeri, dar și de public din ce în ce mai numeros. A devenit în timp un loc de petrecut o zi de weekend, de admirat și pipăit lucruri pe care le găsiți rar în magazine și de a da frâu liber imaginației și ingeniozității de a combina haine și accesorii.

Au răspuns prezent Aer Wear, AEP Jewelry, Ana Maria Pop, Antante, Antonia M, Asawer, Bon Bijou, Brise, Catryoshka, Cranga Minodora, Cristina Brad, Concept a Trois, Couture de Marie, Choofi, Dana Dinu, D’Apre Store, Exclusives, Florina Cimpoieru, Izabela Mandoiu, Kinga Varga, KoModa, Larisa Dragna, Lisa&Co, Lyria.ro – povestea ta pictata, MagiaCulorilor.ro, Maison Ilia, Maison Chouchou, Melkior, Miss Mary a Little, Molecule&Friends, Naiv Clothing, Nagun, Nani-Night after Night Indispensable, Ona The Concept Store, Piera Lingerie, poseta.ro, Radyioska, rochiedeseara.ro by Gabriela Atanasiu, Runfast.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă.

ClujdesignHalf is freemodarecomandarestiltarg

Monica Radulescu • 13/03/2018


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.