Plătește cu poezie!

Cum ar fi să înlocuim banii cu emoție, cu sensibilitate? Julius Meinl cred că poezia poate face lumea mai bună și sărbătorește anual Ziua Internațională a Poeziei în peste 30 de țări.

Declarată Ziua Internațională a Poeziei în 1999, ziua de 21 martie aduce în atenția publicului atât poeți recunoscuți, cât și poezia în sine, ca formă de artă. Iar modul găsit de firma Julius Meinl pentru a sărbători această zi este cel puțin inedit. Vino pe 21 martie 2018 în orice restaurant sau cafenea partener Julius Meinl și alege o cafea sau un ceai din oferta lor. De plătit nu vei plăti cu bani, ci cu poezie! Cu rimă sau fără, cu inspirație sau nu, ascute-ți creionul și transpune starea ta în versuri. Te vei bucura atât de o cafea sau un ceai bun, cât și de câteva minute de reverie, de frumusețe. Harta locațiilor partenere o găsești aici și cuprinde cele mai importante orașe din România și din lume.

Anul acesta, ambasador global al evenimentelor dedicate Zilei Internaționale a Poeziei este cântărețul-compozitor JP Cooper. El va compune o melodie dedicată poeților și poeziilor.

„Colaborarea cu Julius Meinl mi-a oferit ocazia de a sărbători colegii mei meșteșugari ai cuvintelor, poeți și textieri din întreaga lume. Sper că melodia mea va demonstra că poezia trăiește peste tot.”, declară JP Cooper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.