V for Vintage #20

A 20-a ediţie a primului și celui mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage din România vă aşteaptă la The Landmark din Bucureşti, în zilele de 21 şi 22 aprilie 2018.

La V for Vintage #20 designerii români vin cu colecţii inedite de primăvară-vară. Haine, accesorii, bijuterii, obiecte de decor. Peste 100 de creatori de frumos şi-au dat întâlnire la târg şi vă propun combinaţii inedite, design îndrăzneţ şi piese unicat.

Alături de designeri, peste 10 colecţionari de vintage autentic vin să aducă bucurie pasionaţilor de modă şi istorie.

În plus, un spaţiu special este dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații.

Aşa cum v-au obişnuit ediţiile precedente, la V for Vintage se dau şi premii. Revista Elle premiază cel mai bun designer care se evidențiază prin originalitate, expresivitate, imaginație și inovație, revista Glamour premiază cel mai bun tânăr designer, revista Unica premiază cel mai bun brand, iar Premiul de Popularitate este oferit celui mai popular designer la V for Vintage #20.

Târgul va fi deschis între orele 11:00 şi 20:00. Preţul unui bilet de intrare este 12 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.