Grădina de Primăvară by Grădina cu Artiști

Grădina cu artiști vă așteaptă în zilele de 21 și 22 aprilie 2018 la o nouă întâlnire cu artiști creatori de frumos. Cu gazdă nouă (Merlock, str. C.A. Rosetti, nr. 37), Grădina cu artiști își propune să vă inspire, să vă bucure și să vă ajute să vă descoperiți creativitatea.

Sunt opt ani de când Grădina cu artiști a pornit pe acest drum. Oferind ateliere creative, târg de produse de artizanat și o opțiune de a ieși în grădina din mijlocul orașului, evenimentul aduce împreună ce e mai frumos în urbe. Veți găsi la Merlock haine, accesorii felurite, decorațiuni, jucării, turtă dulce delicioasă, înghețată și multe alte lucrușoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă. Atelierele sunt și pentru cei mari și pentru cei mici, zonele de relaxare sunt la îndemână, starea de bine este garantată.

Au răspuns prezent Ch’arist – Paint Your Own Pottery Studio, MamaPan – Brutăria cu Maia, Carmenittta, Cristina Panait, Asociația Help the People, MOKKO Atelier, Mărgeluțe vesele, Mariana Handmade, Darart Atelier, Atelier Floral Amaryllis, Onili, Turtă dulce din Covasna, Fire and Dreams, Asociația pentru protecția animalelor Kola Kariola, Differenzial Kraft, Atelier de Broderie, Elven Quill, Dekore, ArtCamy, Adriana Șerban, Color Your World și mulți alții.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 20:00. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.