Despre emoții și autocontrol

Editura Herald și Librăria Cărturești Verona vă invită în ziua de 25 aprilie 2018 la un atelier de dezbateri și idei pe tema “Putem ieși din caruselul emoțiilor copleșitoare? Sfaturi practice pentru recăpătarea autocontrolului”.

În cadrul evenimentului se va discuta despre gestionarea emoţiilor copleşitoare şi recăpătarea autocontrolului, despre tulburarea de personalitate Borderline, despre convieţuirea alături de o persoană cu emoţii extreme. Invitați sunt Odette Dimitriu, doctor în psihologie, conferenţiar universitar la Facultatea de Psihologie a Universităţii Titu Maiorescu din Bucureşti, Mirela Pop, medic primar de recuperare medicală, medic homeopat şi psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală și Gabriela Deniz, coordonator al colecţiei Psihopractica, Editura Herald, şi psiholog.

Trăim într-o lume a extremelor și exceselor, o lume în care devine tot mai ușor să pierdem controlul sau să devenim obsedați de el. De aici până la o tulburare de personalitate nu mai este mult. Atelierul își propune conştientizarea şi identificarea reacţiile provocate de tulburarea de personalitate Borderline și gestionarea corectă a emoțiilor.

Editura Herald va lansa cu această ocazia colecţia Psihopractica şi titlurile: „Cum să-ţi gestionezi emoţiile copleşitoare şi să-ţi recapeţi autocontrolul. Ghidul practic de terapie comportamentală dialectică” de Matthew McKay, Jeffrey Brantley, Jeffrey C. Wood şi „Borderline: Cum să trăieşti alături de o persoană cu emoţii extreme” de Paul Mason, Randi Kreger.

Evenimentul va începe la ora 18:30. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.