ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Half is free, design de mai

Half is free este o ocazie de a cotrobăi, pipăi și găsi inspirație printre colecțiile unor designeri autohtoni sau care au poposit în drumul lor pe meleaguri mioritice. Pe cei mai mulți îi găsiți altfel doar virtual și experiența de la Half is free devine cu atât mai prețioasă. În plus, reducerea de 50% nu este de neglijat.

Half is free este o zi de târg cu haine, accesorii, bijuterii, încălțăminte și cosmetice, găzduită de The Ark (str. Uranus, nr. 150) pe 19 mai 2018. Pentru că firmele prezente se bucură de design și creativitate, evenimentul a devenit rapid unul foarte popular, așa că cel mai probabil veți găsi aglomerație și cozi la cabinele de probă. Nici parcarea nu este o bagatelă, locația fiind în apropierea pieței de flori, un cartier pitoresc, colorat și foarte aglomerat într-o zi de weekend. Dar experiența merită pentru că atmosfera este plină de energie, hainele sunt altfel decât cele din mall și obiectele cu poveste sunt la tot pasul.

Au răspuns prezent Adelina Ivan, AEP Jewelry, Aer Wear, Alexandra Nacu, Amelie Suri, Antante, AntoniaM, Bon Bijou, Brise, Cajoux, Catryoshka, Concept a trois, Couture de Marie, Dana Dinu, Ana Maria Dragan, Eden Lingerie, Exclusives, Framboise, Florentina Giol, Gabriela Atanasiu – rochiedeseara.ro, Hard Coeur by Sore, I heart concept store, Indria Shop, Izabela Mandoiu, Kinga Varga, Larisa Dragna, Laura Olaru, La Mode Toujours, Lisa&Co, Lyria – povestea ta pictată, Maison Chouchou, Maison Ilia, Magia culorilor, Melkior, Millisimo, Miss Mary a Little, Musette, Molecule & Friends (Lady Magpie, Mayra Fashion, Marabou Jewelry, Muna Radu, Hairpin, Bluzat, Pulse, Lucia Olaru, Silkdom, Iguelle, Isabela Groza, Flash Jewels, Blue Lily, Una-i Luna, Christine on the clouds, Helene Pisc, Ruiz Shoes), Naiv Clothing, Nissa, OMRA, Ona – the concept store, Pineberry, PNK, Runfast, Undress, Venera Arapu.

Târgul va fi deschis între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă.

designfemininHalf is freemodarecomandarestiltarg

Monica Radulescu • 15/05/2018


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.