Crosul IT-iștilor 2018

Lucrezi în IT? Te lipeşti de monitor, te scurgi pe scaun, ţi-au înţepenit mâinile pe mouse şi tastatură? E timpul să alergi pentru o inimă sănătoasă şi un stil de viaţă mai captivant!

Evenimentul F-Secure Step by Step promovează un stil de viaţă sănătos în rândul celor care se ridică prea rar de la birou. A cincea ediţie a crosului F-Secure Step by Step va avea loc în ziua de 23 iunie 2018, în Parcul Tineretului din Bucureşti.

Dacă alergatul este doar un hobby, atunci înscrie-te la cursa de 3 km. Dacă însă te simţi expert, încearcă cursa de 6 km. Înscrierea este gratuită pentru cei care lucrează în IT (angajați cu profil de IT-ist, angajați în firme cu profil de IT, studenți la facultăți de profil), dar trebuie să aduci adeverință. Pentru ceilalți, participarea costă 100 lei. Oricare ar fi situația, trebuie să te înscrii aici. Înscrierile se închid pe 20 iunie 2018! Organizatorii au pregătit 1000 de kituri de participare, deci nu sta prea mult pe gânduri. Citeşte şi regulamentul şi Declaraţia pe propria răspundere. Înscrierea îţi va fi confirmată printr-un e-mail în care vei găsi toate detaliile.

Programul evenimentului este strâns, aşa că trezeşte-te devreme şi nu întârzia: la 8:00 se strigă adunarea la intrarea Cafeneaua Actorilor, între 9:30 şi 10:00 e şedinţă tehnică de încălzire cu antrenorul Claudiu Porof, la 10:00 se dă startul, iar până la 11:30 se dau şi premiile.

Ambasador al evenimentului este Octavian Bellu.

Log Out, Shut Down, Go Run !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.