ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Furia – Cum putem gestiona emoțiile intense

De cele mai multe ori asociem furia cu ceilalți. Ei sunt de vină pentru tot, furia noastră e menită doar să le arate că nu suntem de acord. Furia în sine este un semnal că ceva nu este în regulă. Iar vinovații nu sunt mereu în tabăra adversă.

Editura Herald vă invită pe 20 iunie 2018, începând cu ora 18:00, la o discuție despre furie. Cum putem să ne folosim furia ca pe un instrument al schimbării în relații? Cum putem intra în contact cu adevăratele surse ale furiei și cum putem întrerupe tiparele de interacțiune neproductive? Cum observăm și cum ne schimbăm rolul în tiparele relaționale? Sunt doar câteva din întrebările la care veți primi răspuns de la invitații evenimentului Furia – Cum putem gestiona emoțiile intense. Au răspuns prezent Oana Luiza Rebega, doctor în psihologie, psiholog clinician și consilier psihologic și Gabriela Domnița, psiholog clinician și psihoterapeut.

În cadrul evenimentului va fi lansată cartea Dansul Furiei de Harriet Lerner. Tradus în peste 35 de limbi, volumul este un manual de administrare a furiei, atât de util în zilele noastre.

Evenimentul va fi găzduit de Librăria Bookstory din Cluj-Napoca (Bulevardul Eroilor Nr. 8).

Editura HeraldcarteClujevenimentelansarepsihologierecomandare

Monica Radulescu • 18/06/2018


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.