Marele picnic ShortsUP

Grădina Botanică găzduiește a cincea ediție a picnicului ShortsUP în zilele de 27, 28 și 29 iulie 2018. Filmele scurte gustate la firul ierbii vin să readucă aerul proaspăt într-o capitală sufocată și sufocantă.

Cele trei seri de vară vor fi animate de povești din zilele noastre, surprinse concentrat în filme scurte. Sunt adunate din toate colțurile lumii și vorbesc liber despre o temă esenţială.

Ce ne unește și ne separă în același timp, dincolo de toate criteriile care vin în minte la prima strigare? Ce ne face să acționăm diferit de oameni cu care semănăm, dar identic cu băștinași exotici din sate al căror nume nu îl putem pronunța? Ei bine, picnicul cinefil din iulie 2018 povestește prin film cum trăim și ce trăim în funcție de granițele naturale climatice ale Globului – cum ne face clima să interacționăm cu spațiul în care trăim, de ce suntem mai solari sau mai precauți, mai solitari sau mai vocali, mai temperați sau mai exotici., spun organizatorii.

Apoi, lângă filme merg foarte bine niște muzică, instalații, concursuri, tururi ghidate prin Grădina Botanică, ateliere pentru copii, gustărele la iarbă verde. Veniți pregătiți cu pături și echipament de picnic, de-ale gurii găsiți la fața locului.

Biletele pot fi cumpărate on-line prin Eventbook. Un bilet costă 30 lei, un abonament de două zile costă 50 lei, iar un abonament de 3 zile costă 70 lei. În limita locurilor disponibile, puteți cumpăra bilete și la fața locului (35 lei – seară, 60 lei – abonament 2 zile, 90 lei – abonament 3 zile). Dacă plouă, totul se mută cu o săptămână, între 3 şi 5 august 2018.

Există o singură rugăminte din parte organizatorilor și gazdelor, să respectați zona de picnic și să nu afectați în nici un fel zonele protejate ale Grădinii Botanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.