ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

1

Începe campania “Te așteptăm în librărie!”

A zecea ediție a campaniei “Te așteptăm în librărie!” începe astăzi, 1 august 2018. Timp de trei luni, până la 1 noiembrie 2018, Editura Herald și librăriile partenere te așteaptă să descoperi sau să redescoperi bucuriile lecturii. Personalități ale istoriei și culturii universale sunt ridicate la rang înalt pentru a oferi inspirație și educație.

Sloganul campaniei este “Cărți deschise pentru minți deschise”. Evenimentul este menit a fi un instrument de învățare. Cele mai grele întrebări ale vieții încearcă a-și găsi răspuns în 30 de lucrări inovatoare care îți pot deschide minte. Sunt titluri ca Spovedanie (Autobiografia) de Lev Tolstoi, Religie și știință de Bertrand Russell, Marea Trezire de Bodhidharma, Totem și tabu de Sigmund Freud, Eliberarea de cunoscut de Jiddu Krishnamurti, Pași pe Cale de Inayat Khan, Cartea celor cinci cercuri (Go Rin no Shō) de Miyamoto Musashi, Duh și Contemplație de Alan Watts.

Cărțile promovate în cadrul campaniei beneficiază de 20% reducere pe toată durata acesteia. Lista librăriilor partenere este disponibilă aici.

Editura Heraldcarteevenimenterecomandare

Monica Radulescu • 01/08/2018


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Poveşti cu o pisică roşie şi alte reverii | ZMEU București

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.