Agenda Bio #11

A unsprezecea ediție Agenda Bio are loc în zilele de 8 și 9 septembrie 2018, între orele 10:00 și 19:00, la Casa Universitarilor din București. Târgul vă așteaptă cu stare de bine și propuneri pentru sănătate.

La Agenda Bio #11 vi se propun produse naturale, bio și terapeutice, dar și servicii sau metode de îmbunătățit sănătatea. Agenda Bio îți oferă mai multe variante, perspective, care te pot ajuta să găsești ceea ce ți se potrivește mai bine. Poate fi un stil alimentar sau yoga, ședințe de reflexo-terapie sau suplimente alimentare, spiritualitate sau dezvoltare personală, remedii naturale sau sfaturi de la experți. Tu decizi.

Zona de târg adună peste 70 de participanți, iar oferta lor este bogată: produse cosmetice, de curățenie, alimentare, aparate speciale, jucării și articole pentru cei mici din materiale naturale. Tot pentru cei mici vor fi cinci ateliere creative, deschise pe toată durata evenimentului. Pentru cei mari, clase de yoga, sesiuni de conferințe și seminarii vor lămuri toate metodele și direcțiile propuse de terapeuții stării de bine. Toate clasele, seminariile şi conferinţele sunt incluse în biletul de intrare la eveniment. Programul complet și modalitatea de înscriere sunt disponibile aici.

Prețul unui bilet de intrare este 8 lei. Copiii cu vârsta mai mică de 14 ani pot intra gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.