ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Lansare de carte: Yasunari Kawabata – Povestiri de ținut în palmă

Editura Humanitas vă invită astăzi, 18 octombrie 2018, să răsfoiţi un volum de proză scurtă, proapăt apărut în colecţia Raftul Denisei. Povestiri de ţinut în palmă este titlul volumului care aduce publicului român o nouă serie de scrieri semnate Yasunari Kawabata.

Povestirile lui Yasunari Kawabata sunt împresurate de o atmosferă aparte, de un aer tradiţional japonez şi de multă culoare. Asemănate cu tablouri, simfonii sau creaţii ale naturii, scrierile autorului japonez sunt savurate cu deosebită plăcere de cititori din lumea întreagă. Despre cel mai nou volum apărut la Editura Humanitas vor vorbi Cristina Bazavan, jurnalist cultural, Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei și Serban Georgescu, directorul Departamentului de Studii Asiatice din cadrul Universității Româno-Americane.

Lansarea va fi găzduită de Librăria Humanitas de la Cişmigiu şi va începe la ora 19:00. Discuţiile pe marginea cărţii vor fi urmate de discuţii despre fenomenul koyo, admirarea frunzişului de toamnă, şi despre tehnica picturii în sumi-e, un exercițiu de virtuozitate al artei peisagistice japoneze.

Intrarea este liberă, dar este necesar să vă rezervaţi locul aici.

carteevenimenteHumanitaslansareproza scurtarecomandareYasunari Kawabata

Monica Radulescu • 18/10/2018


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.