V for Vintage #21

A 21-a ediţie a primului și celui mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage din România vă aşteaptă la Palatul Telefoanelor (Calea Victoriei nr 35) din Bucureşti, în zilele de 10 şi 11 noiembrie 2018.

La V for Vintage #21 designerii români vin cu colecţii inedite. Haine, accesorii, bijuterii, obiecte de decor. Creatorii de frumos selecţionaţi de un juriu internaţional şi-au dat întâlnire la târg şi vă propun combinaţii inedite, design îndrăzneţ şi piese unicat. Premiul de Popularitate este oferit celui mai popular designer.

Alături de designeri, peste 10 colecţionari de vintage autentic vin să aducă bucurie pasionaţilor de modă şi istorie.

În plus, un spaţiu special este dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații.

Târgul va fi deschis între orele 11:00 şi 19:00. Preţul unui bilet de intrare este 15 lei. Preţul biletului a crescut de la ediţie la ediţie, ceea ce face potrivită întrebarea: Nu mai bine căutaţi inspiraţie la Muzeul Naţional de Artă aflat tot pe Calea Victoriei? Biletul de intrare la muzeu costă tot 15 lei. Mai mult, în prima zi de miercuri a fiecărei luni intrarea la muzeu este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.