Narativ – Festivalul de lectură pentru copii

A patra ediție a Festivalului de lectură pentru copii Narativ are loc în zilele de 24 și 25 noiembrie 2018 la Colegiul Național „Cantemir Vodă” din capitală.

Mai mult de 50 de ateliere interactive îi așteaptă pe cei mici. Pregătite cu migală pentru a le stârni interesul pentru lectură, atelierele se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani. Copiii vor desena, vor compune muzică, vor juca teatru și vor face recenzii de film, vor învăța tehnici de dezbatere și își vor scrie propriile povești. Lista completă a atelierelor și modalitățile de înscriere sunt disponibile aici.

A patra ediție a festivalului NARATIV aduce în premieră și activități de storytelling în limbi străine, în parteneriat cu institutele culturale din București și un eveniment special cu campioana olimpică la scrimă, Ana Maria Brânză, care le va vorbi copiilor despre importanța educației prin sport și lectură.

Părinții și profesorii sunt așteptați la conferințe susținute de specialiști în psihologia copilului și în educație non-formală, unde pot învăța mai multe despre cum îi pot sprijini pe cei mici în dezvoltarea obiceiului pentru lectură.

Îți place să citești? Vrei să afli în câte feluri se poate citi o poveste? Știai că te poți bucura de lectură și altfel? Vino la Festivalul NARATIV să vezi cum poveștile prind viață. Nara și Tiv, ghizii festivalului, te așteaptă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.