Seară de yoga la Studio Universul

Nu-i vorbă că nu puteţi merge oricând la Studio Universul pentru o oră de yoga, fie seara, fie dimineaţa. Dar luni, 26 noiembrie 2018, aveţi ocazia să descoperiţi orele studioului gratuit.

Decathlon şi Studio Universul (str. Ion Brezoianu, nr. 23-25, Palatul Universul, sala AWE – Adaptive Work Environment) vă aşteaptă începând cu ora 18:30 la două clase de yoga: Watch your back şi Yoga Jam.

Am creat această clasă special pentru că ajută spatele să se relaxeze, toate exercițiile se concentrează pe coloana vertebrală și lucrează la redarea posturii corecte., spune Simona, instructorul clase Watch Your Back.

O clasă ludică, dinamică și diversificată pentru cei cu experiență, în care ordinarul se transformă în extraordinar, grație folosirii multor elemente de improvizație. Așteaptă-te la hip openers, backbends și arm balances., spune Adriana, instructorul clasei Yoga Jam.

Yoga este din ce în ce mai prezentă în studiourile bucureştene. Şi asta e foarte bine. Acţionând deopotrivă asupra corpului, minţii şi spiritului, yoga aduce linişte în zgomotul urban.

Participarea este gratuită, pe baza cardului de fidelitate Decathlon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.