ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Mariza revine la București și în 2019

Un nou an, un nou concert de muzică fado. Mariza revine pe scena Sălii Palatului și în 2019. Pe 6 martie 2019, artista portugheză își va încânta publicul vechi sau nou cu piese clasice și contemporane de fado, R&B clasic și muzică tradițională din Capul Verde.

Considerată cea mai cunoscută interpretă de fado după Amalia Rodriguez, Mariza a primit de-a lungul timpului nenumărate premii și aprecieri. A înregistrat nouă albume, a cântat în deschiderea Jocurilor Olimpice din 2004 și a avut spectacole în toată lumea. Printre cei care i-au stat alături se numără Jacques Morelenbaum și Ioan Mauceri , José Merced și Miguel Poveda, Gilberto Gil și Ivan Lins, Lenny Kravitz și Sting , Cesaria Evora și Tito Paris, Carlos do Carmo și Rui Veloso. Cel mai bine vândut album al său, Mundo (2015), s-a vândut în peste 30 000 de exemplare, iar în 2016 revista Songlines o declara cel mai bun artist al anului.

Biletele costă între 99 lei și 349 lei și se pot cumpăra on-line de pe ticketstore.ro și startickets.ro. Concertul va începe la ora 20:00.

concertevenimentefadoMarizamuzicarecomandare

Monica Radulescu • 30/12/2018


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.