ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Culoarea anului 2019

Pantone, faimosul nume din industria modei şi a designului, numele responsabil cu culorile, a declarat Living Coral culoarea anului 2019. Este o nuanţă de corai, blândă şi vie, aleasă de Pantone pentru a aduce confort şi bunăstare într-o lume mereu în schimbare.

În fiecare an, pe baza unei analize a societăţii şi a problemelor ei, Pantone desemnează o culoare pentru a ne fi sprijin şi a ne călăuzi. Anul acesta, vestitul institut a decis că suntem aglomeraţi de tehnologie, de social media şi de stres. Suntem de aceea mereu în căutarea unor noi oportunităţi de relaxare, conectare autentică şi regăsire a intimităţii. Living Coral este o culoare sociabilă şi deschisă, o culoare care încurajează activităţile de suflet, crede Pantone. Institutul mai crede că Living Coral este prezentă atât în mediul natural cât şi în cel al omului modern, fiind astfel o îmbinare plăcută a celor două.

Într-o lume gri, obosită, aglomerată, gălăgioasă, ne prinde tare bine să ne aducem aminte de culoare, de natură şi de tot ce a creat ea frumos pentru noi. Ne prinde bine să ne deschidem viaţa către culoare şi să mai lăsăm deoparte ce spune lumea, bucurându-ne de frumuseţe.

culoaredesignPantone Color Institutestil

Monica Radulescu • 09/01/2019


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.