ZMEU București

Zonă magică de experiment urban

Alan Watts – Repere în călătoria omului către sine

Editura Herald şi Teatrul Excelsior vă invită la o seară de redescoperire interioară şi experimentare a momentului prezent, marţi, 12 februarie 2019, ora 18:30. Evenimentul intitulat Viata si învăţăturile lui Alan Watts – repere în călătoria omului către sine va avea loc la Teatrul Excelsior (Sala Studio) din Bucureşti (Strada Academiei 28).

Alan Watts este cunoscut pentru modul în care a transpus gândirea orientală în canoanele occidentale. A fost preot pentru o scurtă perioadă a vieții sale, pentru ca ulterior să se dedice filosofiei, scrierilor și prelegerilor sale și activității educaționale. Cu umor și înțelepciune, Alan Watts a criticat și a admirat, a explicat și a întrebat. Ascultându-l te umpli deopotrivă de întrebări și răspunsuri.

Evenimentul Viata si învăţăturile lui Alan Watts – repere în călătoria omului către sine vă propune să-l descoperiți pe Alan Watts prin prisma prelegerilor sale. Un scurtmetraj inspirat din înregistrările acestora și o dezbarete pe tema relevanței operei sale vor umple seara. Au răspuns prezent Mihai Popa Radu (coach, trainer, fondator al  Mindfulness Institute), Alice Macrina Cornea (coach, trainer, lector la Fundaţia Calea Victoriei), Matei Georgescu (profesor universitar, psihoterapeut) și actorul Vasile Calofir.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Editura HeraldAlan Wattsevenimentfilosofierecomandare

Monica Radulescu • 03/02/2019


Previous Post

Next Post

Lasă un răspuns

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.